Lär känna Wingr

Marketplace för B2B-tjänster

Vår vision och mål är att tillhandahålla en digital kanal som gör det enkelt och lättillgängligt för alla att hitta rätt leverantör!
Ett lyckat samarbete. varje gång.

Vår vision

Vår vision och mål är att tillhandahålla en digital kanal som gör det enkelt och lättillgängligt för alla att hitta rätt företag, för rätt ändamål när det kommer till upphandling av komplexa tjänster. Målet för Wingr är att vi ska bli det självklara valet vid starten av din nästa upphandling.
Företagsinformation

Om oss

Wingr har under flertalet år kopplat ihop företag med kvalitativa leverantörer som erbjuder komplexa tjänster. Vi kommer själva från inköpssidan och har lång erfarenhet av projektledning och kravställning. Idag så arbetar vi som en förlängd arm till säljavdelningen för några av de största internationella bolagen som finns på marknaden.

Världen är nu mer digital än någonsin. Pris och jämförelse-siter är en standard för privatpersoner, men hur är det för alla företag som behöver hjälp?

Vi märkte att branschen behövde ett verktyg för att snabbt och enkelt kunna jämföra bland de bästa leverantörerna, därav idéen till Wingr. Vi vill genom vårt verktyg hjälpa dig som slutkund så väl som leverantör att kunna hitta rätt samarbete, under rätt förutsättningar för båda parter.
Wingr - Om oss